ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Elbeğendi İmam Hatip Ortaokulu

Elbeğendi İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ELBEĞENDİ MAH. ELBEĞENDİ KÜME EVLERİ ELBEGENDI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 41 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan insanların mutluluğunu hedeflemiş milli ve Ma’nevi kültür ve evrensel değerler içinde koruyup geliştiren bilgiyi etkili ve verimli kullanılabilecek dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Her öğrencinin iyi bir çift eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :tek
08.00-14.10
kalorifer
İngilizce -Arapça
Ulaşım
okul servis aracı bulunmamakla birlikte öğretmenlerin araçları ile ilçeden gidiş geliş yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Elbeğendi köyü
ilçe merkezine 25 kmdir. İl merkezine 90 km dir.
erasmus-tübitak